Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stonožkus Dalmatinus

19. 2. 2007

ObrazekStonožkus Dalmatinus

ČESKÝ NÁZEV-Stonožka Dalmatýnová

VÝSKYT-Převážně v Tramtárii,velmi vzácně se dá najít i v západní Americe

ŽIVÍ SE-Hlavně dřevnatými stonky Liliovníku a kůží ,kterou sami svlékli

ROZMNOŽOVÁNÍ-Je u této stonožky docela bolestivé,když je samička připravena na styk utvoří se jí malý pupínek na těle.Ten pupínek jí potom samec musí nějak odtrhnout a sníst .Mladé potom rodí samec.

 

Komentáře

Přidat komentář
Kontrolní kód Přehrát audio kód

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA